Maksu TV antennitalouksiin

Antenniverkko on kaapeliverkon ohella yleisimmin suomessa käytetty tv-lähetysten vastaanottotapa. Digi-tv:n myötä maksukanavien vastaanotto on mahdollista myös antennitalouksiin. Antenni kanavapaketti on helppo tilata sillä tarvitset kanavien katsomiseen ainoastaan operaattorilta tilattavan kortin jolla kanavien salaus puretaan. Tarkista kuitenkin että digiboksista tai televisiosta löytyy maksukanavakortin lukija. Antenni digiboksit tunnistaa aina DVB-T merkinnästä.

Koska kanavapaikkojen määrä on antenniverkossa rajattu, antennioperaattorien kanavapaketit ovat yleensä hieman vaatimattomampia kuin muilla lähetystekniikoilla. Saatat siis löytää jopa samannimisen kanavapaketin antenniverkosta ja satelliitista tai IPTV:stä mutta sisältö on kuitenkin täysin erilainen. Vertaile maksutv kanavapaketteja täällä. Alta löydät kaikki maksu-tv kanavapaketti antennitalouksiin -palveluntarjoajat.

Antennitalouksien kanavapaketit

PlusTV
Antenniverkon kanavapaketteja tarjoava PlusTV palveluPlusTV on välittänyt maksullisia kanavia jo vuodesta 2006 eli digisiirtymästä lähtien. PlusTV:n valikoimista löytyy 21 kanavaa joista voit rakentaa erilaisia paketteja. PlusTV tarjoaa mm. kaikki MTV3:n ja Nelosen maksulliset kanavat, Canal+ kanavia sekä erilaisia urheilu-, lasten ja viihdekanavia. Myös Formula 1 kisat suorana lähettävä MTV3 Max sekä SM-Liiga jääkiekkoa ja jalkapalloa lähettävä Urho TV on saatavana PlusTV:n kautta.

Nyt esimerkiksi Verraton-paketti kuudeksi kuukaudeksi vain 14,95e/kk + korttimaksu 2,99€/kk. Pakettiin voit valita seitsemän haluamaasi kanavaa. Avausmaksu kaupan päälle. Tarjouksen arvo jopa 69,95€!

>> Tilaa PlusTV kanavapaketti
TV Viihde
Antennitalouden kanavapaketit tarjoaa TV ViihdeHiljattain perustettu TV Viihde on PlusTV:n ainut kilpailija. TV Viihde -kanavapaketeista löytyy elokuvia, urheilua, sarjoja sekä suomalainen aikuisviihdekanava AdultTV.fi. Palvelun kautta on mahdollista tilata myös nykyaikaiset MTV3 HD, Nelonen HD, Yle HD ja CANAL+ Sport HD teräväpiirtokanavat.

Juuri nyt tarjouksessa mm. Canal+ Total -paketti johon kuuluu koko Canal+ tarjonta vain 24,95e/kk. Canal Plus lähettää mm. elokuvia 24-tuntia vuorokaudessa, uudet sarjat parhaaseen katseluaikaan ilman mainoskatkoja ja kaikki kiinnostavat kansainväliset urheilutapahtumat suorana.

>> Tilaa TV Viihde antennitalouteen

Koska antennikanavien tarjonta on melko suppeaa, sinua saattaa kiinnostaa myös maksulliset satelliittikanavat ja laajakaista tv. Esimerkiksi Canal Digital tarjoaa n. 70 kanavaa satelliitin välityksellä. Kanavien vastaanotto tapahtuu lautasantennilla. Maxivision puolestaan tarjoaa laajakaistan kautta yli 140 kanavaa. Laajakaistan kautta välitettävät kanavat saat käyttöösi vähintään 2mb internet-yhteyden avulla.