Monipuoliset satelliittikanavat

Satelliittikanavat tarjoavat runsaan kanavavalikoiman, kristallinkirkkaat teräväpiirtolähetykset (HD) ja halutessasi helpon ”kaikki sisältyy hintaan” -asennuksen. Satelliitti TV soveltuu talouteen kuin talouteen sillä se ei ole riippuvainen nykyisestä televisioverkosta. Nyt voit siis moninkertaistaa vaikka antennitalouden kanavatarjonnan!

Kanavat näkyvät häiriöttä myös haja-asutusalueilla joissa signaali muilla tekniikoilla saattaa olla heikko. Toisaalta esimerkiksi kerrostalossa kannattaa tarkistaa onko satelliittilautasen asennus sallittua. Maksullisten satelliittikanavien vastaanottoon tarvitset pienen lautasantennin, Conax-korttilinkitystä tukevan digiboksin sekä katselukortin. Nämä kaikki on mahdollista tilata palveluntarjoajalta kanavapaketin yhteydessä. Laitteiden asennustyön hoitaa operaattorin ammattilainen. Satelliittilähetysten kanssa yhteensopivat laitteet tunnistat DVB-S merkinnästä.

Satelliitti TV kanavapaketit

Canal Digital
Canal Digital premium satelliitti tv operaattoriCanal Digital on jo vuodesta 1998 asti suomessa toiminut maksukanava-operaattori. Jo yli 3 miljoonaa ihmistä nauttii Canal Digital:n ohjelmatarjonnasta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tarjonnasta löytyy kanavia ja valmiita paketteja joka makuun. Canal Digital aloitti HD-teräväpiitolähetykset jo vuonna 2005, ensimmäisenä Suomessa. Nykyään HD-kanavia löytyy yhteensä 13.

Kanavapaketteihin kuuluu aina mukaan satelliittilautanen ja satelliitti digiboksi. Jos haluat tallentaa lähetyksiä niin voit ostaa samalla laadukkaan tallentavan HD-digiboksin tarjoushintaan 199€ (ovh. 499€). 60 euron asennusmaksulla katetaan ammattilaisen suorittama asennustyö ja tarvittava kaapelionti. Paketti toimitetaan sinulle haluamanasi ajankohtana ja jos asennus ei jostain syystä onnistu asuntoosi, saat rahasi takaisin.

Nyt tarjouksessa mm. Perhe HD -paketti johon kuuluu 55 kanavaa (11 teräväpiirtona) elokuvia, urheilua, harrastuksia, lastenohjelmia, uutisia, musiikkia ja aikuisviihdettä. Hinta rajoitetun ajan vain 34,90€/kk eli 1,15€ päivässä + 4,10€/kk korttimaksu.

>> Tilaa Canal Digital satelliittikanavat
Viasat
Satelliitti TV kanavat ViasatiltaViasat on osa kansainvälistä Modern Times Group MTG AB konsernia joka välittää ohjelmaa yli 30 maassa. Suomessa Viasatin kanavia voi vastaanottaa satelliitilla tai kaapeliverkossa. Kanavista löytyy mm. Viasatin oma tarjonta, TV 1000 ja Nelonen. Kanavatarjonta on paljon suppeampi kuin Canal Digitalilla ja satelliitin kautta valittavissa on vain yksi – Viasat Tuplaplatina niminen kanavapaketti. Pakettiin kuuluu 44 kanavaa (4 teräväpiirtona), Play-videovuokraamo, lautasantenni ja perus-satelliittiboksi.

Sopimus on 12 kuukauden pituinen ja se maksaa 39,95€/kk. Lisäksi tulee maksaa asennusmaksu 180€, kortin vuosimaksu 58€, laskutuslisä 1,68€ ja toimitusmaksu 29€. Jos haluat katso HD-kanavia niin sinun pitää ostaa erikseen HD-satelliittiboksi (+99€) ja jos haluat tallentaa ohjelmia niin tarjolla on tallentava satelliittiboksi (+299€)

>> Tilaa Viasat satelliitti-tv

Canal Digital vs Viasat vertailu

Tällä taulukolla voit nopeasti vertailla satelliittioperaattoreiden hintoja ja kanavien määriä.

VertaileCanal DigitalViasat
Kanavia yhteensä80kpl43kpl
Teräväpiirtokanavia13kpl4kpl
Kanavapaketteja4kpl1kpl
Avausmaksu60€29€
Asennusmaksu0€*180€
Korttimaksu4,10€/kk4,84€/kk
Laskutuslisä0€1,68€/kk**
Perusboksi-0€
HD-boksi0€99€
Tallentava HD-boksi199€299€
Rinnakkaiskortti9,90€/kk6,51€/kk + 50€
Peruspalvelu yhteensä***60€ + 4,10€/kk209€ + 6,52€/kk
HankiTilaa Canal DigitalTilaa Viasat

*Asennusmaksua ei peritä kun tilaat Viihde HD tai Perhe HD kanavapaketin. Pelkästään Canal+ paketin tilaava maksaa 150€ asennusmaksun.
**Jos muutat maksusi suoraveloitteiseksi niin laskutuslisää ei peritä
***Sisältää vain välttämättömät laitteet ja asennuksen. Ei sisällä kanavapakettien hintaa