Maksu TV laajakaistan välityksellä

Laajakaista- eli IPTV televisiolähetyksiä voi ottaa vastaan internetin välityksellä kunhan sinulla on vähintään 2Mbit/s ADSL- , kaapeli- tai kuituyhteys sekä IPTV digiboksi jolla lähetys siirretään televisioon. Teräväpiirtolähetykset vaativat kuitenkin nopeamman – 8Mb tai yli – yhteyden. Normaalin laajakaista- eli IPTV-lähetyksen (Internet Protocol television) kuvanlaatu vastaa suunnilleen digi-tv lähetyksiä ja teräväpiirtona kuva on jopa Blu-ray tasoa. Useimmat operaattorit vaativat että laajakaistayhteys jonka kautta lähetyksiä vastaanotetaan on saman yrityksen tarjoama. Tästä poikkeaa ainoastaan Maxivision jonkä lähetyksiä on mahdollista vastaanottaa kaikkien operaattorien verkoissa.

Satelliitin välityksellä saa parhaan kuvan- ja äänenlaadun mutta silti ylivoimaisesti monipuolisimmat palvelut tarjoaa laajakaista tv. IPTV:n ainutlaatuisia ominaisuuksia ovat mm. ennennäkemätön kanavatarjonta, jopa yksittäisten kanavien tilaaminen pakettien sijaan, interaktiiviset viihdepalvelut, tilausvideot, ohjelmien tallennus verkkoon, tallennusten ajastaminen netissä, jo alkaneiden ohjelmien tallennus, tallenna niin montaa kanavaa samanaikaisesti kuin haluat jne.

Laajakaista tv -paketit

Maxivision
Laajakaista tv kanavapaketit MaxivisioniltaMaxivisionilla on tarjota Suomen suurin, yli 140 kanavan valikoima elokuvia, urheilua, lastenohjelmia, tiedettä, musiikkia, aikuisviihdettä jne. Kaikki suositut kanavapaketit kuten MTV3, Nelonen, Canal+ ja Viasat, UrhoTV on mahdollista tilata Maxivisionin kautta. Suurimman osan kanavista voi tilata myös edullisesti yksitellen isompien kanavapakettien sijaan. Todella monipuoliset tallennuspalvelut mahdollistaa Aikakone-palvelu jolla tallennat jopa jo alkaneet ohjelmat kokonaisuudessaa ja mistä tahansa. Myös maksukanavia voi Maxisatilla tallentaa, toisin kuin kilpailijoilla.
Maxivision laajakaista tv:n voi tilata mihin päin Suomea tahansa kunhan käytössäsi on vähintään 2Mb laajakaista internet-yhteys. Testaa nettiliittymäsi nopeus täällä jos et tiedä sitä. IPTV-digiboksi maksaa vain 129 euroa eikä sen tilaus sido sinua mihinkään toisin kuin kilpailijoilla. Kanavia voit ostaa kuukaudeksi kerrallaan vaikka yksitellen  tai edullisempina paketteina. Päätät siis itse mistä maksat ja miten pitkään.

Nyt saat rajoitetun ajan 14 päiväksi käyttöösi 90 kanavaa ja 100 tuntia tallennustilaa täysin maksutta. Et maksa aluksi mitään muuta kuin 129€ digiboksimaksun. Testijakson päätyttyä voit rauhassa miettiä mitä haluat jatkossa tilata. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen Maxivision laajakaista tv:hen, saat rahasi kokonaisuudessaan takaisin.

>> Tilaa Maxivision laajakaista-tv
Sonera Viihdepaketti
Internet maksutv SoneraltaSoneran kanavapaketit ovat hieman sekavampia kuin Maxivisionin ja kanavia löytyy ”vain” n. 90 erilaista. Sonera tarjoaa mm. Canal Plus, Viasat ja Nelonen -kanavapaketteja sekä paketteja joissa on kanavia useilla eri kielillä.  Tästä näet kaikki lisämaksusta tilattavat kanavapaketit.
Soneran laajakaista tv:n saat käyttöösi vain jos sinulla on Soneran laajakaistaliittymä tai olet valmis sellaisen hankkimaan. Tarkista tästä saatavuus paikkakunnallasi. Sonera viihdepaketti nimellä myytävä palvelu sisältää kiinteän laajakaistayhteyden, IPTV-digiboksin ja KotiTV-paketin johon kuuluu peruskanavat, videovuokraamo ja verkkotallennus.

Viihdepaketin hinta on 49,90€/kk + 29€ toimitusmaksu. Tilaamalla palvelun sitoudut käyttämään sitä 24 kuukautta. Kanavapaketit tilataan erikseen ja niiden hinnat vaihtelevat 8 ja 40 euron välillä.

>> Tilaa Soneran internet-tv
Elisa Viihde
Elisan Viihde internet tv pakettiMyös Elisan Viihde-paketissa on runsas kanavatarjonta. Esimerkiksi Viasat, Canal+, MTV3 ja Nelonen kanavapaketit voi hankkia Elisan kautta. Elisan itse kokoamat S, M, L, ja HD (teräväpiirto) kanavapaketit maksavat perusmaksun lisäksi 9,90€ – 30€ kuukaudessa. Osaan paketeista voi valita itse muutaman kanavan.24 kuukauden sopimuksella on hintaa 39,90€/kk ja se sisältää laajakaistayhteyden, DVB-IPTV digiboksin, videovuokraamon (2,50€ – 7€/elokuva), 5000Gt verkkotallennustilaa ja maksuttomat peruskanavat. Avausmaksu on 99€. Kahden vuoden jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Palvelun saatavuus on rajattu Elisan toimialueelle. Voit tarkistaa saatavuuden asuinalueellasi täältä.
>> Tilaa Elisa Viihde kanavapaketti

Laajakaista TV palveluntarjoajat on testattu myös MikroPC lehdessä (3/2011). Lataa tästä arvostelu PDF-muodossa.