Maxivision laajakaista tv operaattori
SurkeaHuonoOkHyväLoistava (52 ääntä.)
Ladataan...
Siirry tilaamaan >>

Maxivision

Maxivision on vuonna 1984 perustetun Maxisat Oy:n omistama IPTV-palvelu eli laajakaista tv. Yrityksellä löytyy kymmenien vuosien kokemus mm. laiteasennuksissa, kuvan siirto- ja jakelupalveluissa sekä laajakaistapalveluissa.

IPTV on kaikkein uusin maksu tv tekniikka ja se tarjoaa runsaasti etuja ennen parhaana pidettyyn satelliittiivastaanottoon verrattuna.  Etuja ovat esimerkiksi entistä monipuolisempi kanavatarjonta, paremmin kustomoitavissa olevat kanavapaketit sekä lähes rajaton verkkotallennusmahdollisuus.

Maxisat laajakaistatelevision voi hankkia jokaiseen kotiin antennijärjestelmästä riippumatta. Tarvitset ainoastaan laajakaista internet-yhteyden jonka kautta ohjelmat siirtyvät televisioruudulle.

IPTV:n kuvanlaatu vastaa normaaleja digi-tv lähetyksiä ja tilaamalla HD-kanavia kuvanlaatu on jopa viisi kertaa parempi. Vaikka Maxivision digiboksin voi liittää vanhempiinkin kuvaputkitelevisioihinkin niin parhaan kuvanlaadun saat käyttämällä taulutelevisiota ja HDMI-liitäntää.

Kanavia on tarjolla yhteensä huikeat 125 kappaletta ja näistä 11 teräväpiirtona. 39 näistä voi tilata myös yksittäin. Lisäkanavat ja kanavapaketit tilataan kätevästi netistä ja tilaamasi kanavat alkavat näkyä välittömästi. Kanavien tilausjakso on aina 1kk. Voit siis helposti lopettaa tilauksen jos kanavat eivät miellytä.

129€ aloitusmaksulla saat IPTV-digiboksin omaksi, 100 tuntia tallennustilaa sekä kaikki kanavat kokeilukäyttöön 14 päiväksi. Kokeilujakson päätyttyä voit päättää jatkatko tilausta ja mitä kanavapaketteja haluat ostaa. Tilaus ei siis sido sinua pidemmäksi aikaa. 14 päivän kokeilujakson aikana voit koska tahansa palauttaa laitteen ja saat rahasi takaisin. Ainut tilauksesta koituva kiinteä kulu on 6,05€ kuukausimaksu jolla saat käyttöösi 19 peruskanavaa.

Maxivision laajakaista tv:n tiedot

Palvelun nimi:Maxivision
Yhteystekniikka:IPTV (Laajakaista TV)
Kanavia:125
Teräväpiirtokanavia (HD):11
Kanavapaketit:
(vertaa hintoja)
Canal+ Film (6), Canal+ Sport (2), Canal+ Total (11), Dokkari (8), Junnu (8), MTV 3 Kanavapaketti (7), Nelonen Paketti (5), Nelonen Perhepaketti (3), Russia 1 (5), Russia 2 (5), Sportti (7), Sportti HD (2), Sverige-paketti (6), Tieto (7), Tyyli (7), Viasat Film (7), Viasat Kulta (29), Viasat Sport (5), Viihde (10), Viihde HD (3)
Yksittäisten kanavien tilaaminen:Kyllä (39 kanavaa)
Tarvittava laitteisto:Laajakaistayhteys (min. 2Mbps), IPTV Digiboksi
Lisäpalvelut:500h verkkotallennustilaa (201,64€ kertamaksu)
Aloituskustannukset:129€
Kuukausimaksu:6,05€ (Peruskanavien kuukausimaksu)
Videovuokraamo:Ei
Plussat:
  • Sopii kaikkiin talouksiin joissa käytössä minkä tahansa operaattorin internet-yhteys
  • Edullinen kuukausimaksu ja kanavapaketit
  • Nyt mukana 100 tuntia ilmaista tallennustilaa
  • Selkeä hinnoittelu ja laitteen edullinen 129€ hankintahinta
  • Palvelun ja kanavapakettien sopimusjakso on aina vain 1kk eli tilauksen voi peruuttaa halutessaan
  • Kokeilujaksolla saat ilmaiseksi käyttöösi kaikki 125 kanavaa joten jatkossa on helpompi päättää mitä kanavia lopulta tilaat
  • Huikea määrä kanavia ja erilaisia kanavapaketteja
  • Yksittäisten kanavien osto mahdollista
  • Myös useiden maksukanavien tallennus onnistuu (kilpailijoilla voi tallentaa vain ilmaiskanavia)
Miinukset:
  • Ei videovuokrauspalvelua

Tilaa Maxivision ilman sitoumuksia >>