Viasat Film kanavapaketti
Elokuvat
SurkeaHuonoOkHyväLoistava (Ei ääniä.)
Ladataan...

Viasat Film kanavapaketti

Paljon tätä paremmaksi ei maksu tv kanavapaketti voi enää tulla. Kuusi kanavaa täynnä huippuelokuvia ympäri vuorokauden. TV1000 peruskanava  esittää yli 300 ensi-iltaa vuosittain joten näet aina uusia, sinua kiinnostavia elokuvia. Action-kanavalta näet toimintaklassikot ja uutuudet sekä kauhua ja jännitystä. Classic-kanava esittää kulttielokuvia menneiltä vuosikymmeniltä. Drama esittää draamaelokuvia ja Family koko perheelle soveltuvia leffoja.

Nordic-kanava on omistettu pohjoismaisten elokuvien ensi-esityksille ja klassikoille. Elokuvia näytetään Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta.

TV1000 HD on paketin helmi sillä kaikki sen esittämät yli 300 uutuuselokuvaa vuosittain lähetetään kaikki teräväpiirtoformaatissa. Jos omistat HD-taulutelevision niin tämän kanavan hankittuasi voit unohtaa Blu-ray vuokraelokuvat ja elokuvissa käynnin kokonaan.

Viasat Film paketin kanavat ja hintatiedot

Alta löydät Viasat Film kanavapaketin hintatiedot ja siihen sisältyvät kanavat. Viasatin Film kanavapaketti on mahdollista tilata useammalta kuin yhdeltä operaattorilta joten voit samalla vertailla pakettien sisältöä ja hintoja.

Kanavapaketin nimi:Viasat Film
Operaattori:Maxivision
Lähetystekniikka:IPTV
Kanavien kokonaismäärä:7
SD-kanavat:TV1000
TV1000 Action
TV1000 Classic
TV1000 Drama
TV1000 Family
TV1000 Nordic
HD-kanavat:TV1000 HD
Kuukausimaksu:19,95€
Sopimuksen pituus:1 kuukausi (toistaiseksi voimassaoleva)
Hinta / kanava:2,85€
Hinta / päivä:0,67€
Tilaa tämä Viasat Film paketti >>