Viasat Kulta kanavapaketti
Yleispaketit
SurkeaHuonoOkHyväLoistava (4 ääntä.)
Ladataan...

Viasat Kulta kanavapaketti

27 kanavan Viasat Kulta jättipaketti kattaa kaiken elokuvista urheiluun ja dokkareista aikuisviihteeseen. Paketin TV1000 elokuvakanavat takaavat kolmesataa uutuuselokuvaa joka vuosi ja parhaat klassikot kaikista genreistä.

Urheilua tulee vuorokauden ympäri suosituilta suomalaisilta Nelonen Pro1 ja Pro 2 kanavilta sekä Viasatin omilta Sport-, ja Hockey kanavalta.

Lapsillekin löytyy useampi oma kanava. Disneyn suositut Disney Channel ja Disney XD esittävät non-stoppina Disneyn omaa tuotantoa. Cartoon Network esittää suosituimmat piirretyt. Boomerang taas esittää hieman vanhempiakin piirrosklassikoita myös vanhempaan makuun.

Aikuisille kanavapaketista löytyy Playboy TV, Private Spice ja Spice aikuisviihdekanavat jotka lähettävät eroottista ohjelmaa jopa kellon ympäri. Kaikki aikuisviihdekanavat ovat lapsilukittuja.

Teräväpiirtokanavat TV1000 HD ja MTVN HD esittävät uutuuselokuvia, musiikkia ja realityohjelmia kellon ympäri uskomattoman tarkalla teräväpiirtokuvalla. Kanavien katselu edellyttää HD-televisiota.

Viasat Kulta paketin kanavat ja hintatiedot

Alta löydät Viasat Kulta kanavapaketin hintatiedot ja siihen sisältyvät kanavat. Viasat Kulta kanavapaketti on mahdollista tilata useammalta kuin yhdeltä operaattorilta joten voit samalla vertailla pakettien sisältöä ja hintoja.

Kanavapaketin nimi:Viasat Kulta
Operaattori:Maxivision
Lähetystekniikka:IPTV
Kanavien kokonaismäärä:29
SD-kanavat:Boomerang
Cartoon Network
CNN
Disney Channel
Disney XD
Nat Geo Wild
National Geographic Channel
Nelonen Pro1
Nelonen Pro2
Playboy TV
Playhouse Disney
Private Spice
Spice
TCM
TV1000
TV1000 Action
TV1000 Classic
TV1000 Drama
TV1000 Family
TV1000 Nordic
Viasat Crime
Viasat Explorer
Viasat Golf
Viasat History
Viasat Hockey
Viasat Nature
Viasat Sport
HD-kanavat:MTVN HD
TV1000 HD
Kuukausimaksu:29,95€
Sopimuksen pituus:1 kuukausi (toistaiseksi voimassaoleva)
Hinta / kanava:1,03€
Hinta / päivä:1,00€
Tilaa tämä Viasat Kulta paketti >>